10 Feb

Limits - Cirkus Cirkör

På klassiskt Cirkus Cirkörmanér kommer Limits att vända upp och ner på perspektiven. Med kraft, möjlighetsfokus och uppkäftigt engagemang balanseras en värld av flykt, migration och nya gränser mot artisternas personliga gränser i form av risk, smärta, gruppen och kroppens begränsningar. Det är svårt att överskrida gränser utan stunder av kaos och oordning men dagens läge kräver nya grepp!

Information om arrangemanget:

2015 firade Cirkus Cirkör 20 år som gränsöverskridare. I skenet av Europas allt hårdare gränsdragningar mot omvärlden och de konsekvenser som stängda gränser medför, har Cirkus Cirkörs röst som förespråkare av gränsöverskridande blivit starkare. Dagens Nyheters recensent utnämnde Cirkus Cirkör till skapare av en ny genre; ”nycirkusaktivism”, efter att ha sett föreställningen Borders under 2015. Med den nya produktionen Limits fortsätter arbetet och frågorna: Är en begränsning en realitet eller något påhittat? Är en begränsning ett stopp eller en motivation till att hitta nya vägar?

Mer info:
https://www.ticketmaster.se/search/?keyword=cirkus cirkör kalmar

Datum: 2018-02-10

Tid: 15:00

Plats: Kalmar, Kalmarsalen, Romanhallen

Biljettinfo:

Rullstolsplatser bokas på Kalmar BiljettCentrum biljettcentrum@kalmarsalen.se 0480-421010, Callcenter 077-170 70 70 eller Ticketmasterombud.
Vid köp av rullstolsplats går alltid 1 ledsagare in fritt på samma biljett.
Gruppbokningar och övriga frågor: biljettcentrum@kalmarsalen.se 0480-421010

Köp biljett

Scenpasserbjudande: 50kr rabatt av ordinarie pris vid medlemskap/scenpass kr rabatt av ordinarie pris vid medlemskap/scenpass