11 Okt

Drottningsylt

Varenda svensk stad har en staty, ett porträtt eller torg döpt efter våra svenska manliga regenter. Men vad höll då alla drottningar på med hela historien? Här är Drottningsylt - alla Sveriges kvinnliga monarker på ett bräde

Josefin Johansson och Robert Noack ger er samtliga svenska drottningar från Sigrid Storråda till Silvia. Där emellan träffar vi Karin Månsdotter, Kristina och så klart de fyra Eleonorerna (Maria, Hedvig, Ulrika och Ulrika igen) -alla på en dryg timme via sketcher, sång och dans. Ibland roligt, ibland sorgligt, alltid intressant.

Information om arrangemanget:

Torsdag 11 oktober kl.19 visas föreställningen Drottningsylt i Bygdegården i Norra Möckleby.
Josefin "Josefinito" Johansson är komiker och artist som skrivit och agerat för radio, TV och scen sen 2007. Har synts i bl a Allsång på Skansen, Så ska det låta, Doobidoo, Kändisbarnvakten och tävlar under -17/-18 i På spåret i SVT och Bättre än en femteklassare..

Robert Noack är sångare och skådespelare som just avslutat fyra år som Karl-Oskar i Björn&Bennys nyuppsättning av Kristina från Duvemåla. Har senast setts i Billy Elliott på Stockholms Stadsteater under 2017.

Datum: 2018-10-11

Tid: 19:00

Plats: Färjestaden, Norra Möckleby bdg

Biljettinfo:

Biljetter kan förbokas på tel. 0485-32011 eller 073-583 65 24. En biljett kostar 200 kr, med scenpass 180 kr, och då ingår fika.
Naturligtvis går det också bra att köpa biljetter vid föreställningen i mån av tillgång.

Scenpasserbjudande: 20 kronors rabatt