08 Nov

SÄG ALGOTS DET RÄCKER

1955 får Solveigs pappa, gruvfogden, i uppdrag av Bolidenbolaget att starta en ny gruva och familjen flyttar. Byborna är nyfikna på de nyanlända och Solveig vinkar stolt som Ria Wägner, solar sig i glansen som Sarah Leander, men byborna glor inte av den anledning som Solveig tror...

I skolan tvistar man om Tommy eller Elvis är bäst.

1965 börjar Solveig på läroverket och blir stadsböna. Lektor Kronkvists krigshistoria får klara sig utan Solveig. Hon sitter på fik och lär sig röka Minden, lika frisk som vinden.

Information om arrangemanget:

Torsdag 8 november spelas Säg Algots det räcker i Löttorps Bygdegård kl.19. Tillsammans med musik och dansinslag är det en riktigt härlig föreställning som bara måste ses. Publiken blir lotsad genom 50- 0ch 60-talens glittrande nostalgiminnen och ett pärlband av slagdängor. Föreställningen är ca 2 timmar och då ingår en paus med fika.

Mer info:

Datum: 2018-11-08

Tid: 19:00

Plats: Löttorp, Löttorps Bygdegård

Biljettinfo:

Biljetter kan förköpas i ICA Nära Löttorp. Det går också bra att förboka biljetter på tel.070 977 31 55. Naturligtvis kan man också köpa biljetter vid föreställningen i mån av tillgång. Biljetterna kostar 200 kr och då ingår fika. Med scenpass kostar det 180 kr.

Scenpasserbjudande: 20 kronors rabatt