11 Okt

BÖG IN BOX

Hur ska man kunna hitta den stora kärleken på cyberspace eller via appar? Måste man gå ut på krogen eller är det så att den enda utvägen att hitta någon är att gifta sig i TV? Måste det vara en politisk handling att hålla sin älskade i handen? Och vad är det egentligen vi längtar efter?

Med hjälp av musik, imitationer och komik försöker skådespelaren Magnus Carlsson få svar på dessa frågor när han skärskådar dejtingdjungeln och homonormen på ett uppfriskande sätt. BÖG IN BOX är en berusande humorshow om den desperata jakten på kärlek.

Information om arrangemanget:

Magnus har även gett ut gayromanen "Under broarna" (Njewd Publishing, 2017) om tre vänner i Stockholm i början av 2010-talet. En historia om hur passionerad kärlek uppstår och hur stark vänskap kan raseras. I samband med föreställningen kan även ett författarseminarium bokas in. Magnus berättar då bland annat bland annat om hur "Under broarna" kom till, och varför ny HBTQ-litteratur behövs.

Plats: Kalmar Teater
Längd: 1h 20 min

Som medlem i Scenkonst Kalmar får du Riksteaterns Scenpass som ger dig rabatt både på våra arrangemang och på föreställningar över hela landet.

Mer info:
http://scenkonstportalen.riksteatern.se/produktion/6296

Datum: 2018-10-11

Tid: 19:30

Plats: Kalmar, Kalmar Teater

Biljettinfo:

Köp biljetter på https://www.nortic.se/dagny/event/18525 eller hos Dillbergs bokhandel på Storgatan 18 i Kalmar, tel: 0480 101 64

Köp biljett